Over mij

Mijn naam is Yvonne Stegehuis, getrouwd met Johnny Stegehuis en samen hebben wij twee kinderen genaamd Monique en Danny. Ook hebben wij twee honden Seppe en Singa, waar ik veel tijd en aandacht aan besteed. Ik ben dan ook regelmatig met mijn honden in- en rondom mijn geboorteplaats Enschede te vinden. Ruim 20 jaar geleden heb ik van mijn hobby, zwemles geven, mijn werk gemaakt. Daarom was ik ook tot voor kort Hoofd Zwemonderwijzer bij een zwemschool. Hier was ik verantwoordelijk voor de zwemlessen. Na jaren plezier heb ik zelf de sprong in het diepe gewaagd en heb van mijn andere hobby mijn werk gemaakt: mijn eigen honden trainingscentrum en dagopgang.

Ik ben dit trainingscentrum en dagopvang begonnen omdat ik graag samen met u en uw hond plezier beleef. Als u even geen tijd heeft, zal ik plezier beleven met uw hond door hem/haar uit te laten, of samen met u door uw hond op een spelenderwijs te trainen. Mijn inspiratie hiervoor zijn mijn eigen honden. Zij laten mij zien hoe heerlijk het is dat je als hond ongedwongen mag spelen en ravotten. Dat het bijvoorbeeld heerlijk is om te zwemmen en te rennen. Geweldig vind ik dat!

Dit is Seppe, onze Samojeed is een geweldige wandelaar. Dit kan hij uren volhouden. Hij begeleidt mij dan ook regelmatig bij het uitlaten van de honden.

Foto_met_Singa

Singa, onze Keeshond is onvermoeibaar en wil het liefst de hele dag spelen. Het zijn twee heerlijke honden die met iedereen overweg kunnen.

 

 

Back to Top